Cautare

1585 de rezultate pentru "nunta sabin si nicoleta ilie" (3.40 secunde)
Unele sunt evocari ale altor vremuri, altele sunt de actualitate, orasul fiind descris in imagini sensibile, asa cum le-au vazut si cunoscut autorii:
Danut Florea, ce reprezinta Intreprinderea Individuala Florea Nicoleta Aspazia, din judetul Brasov, participa zilele acestea la targul de produse traditionale si artizanat organizat de Ministerul Agriculturii la Palatul Parlamentului. ... dulceata de trandafiri si sirop de trandafiri Aspazia - produse ecologice.
Focul s-a intins rapid pe sub podea, insa la suprafata s-a simtit abia cand era prea tarziu pentru ca Mihaela Tuca (24 de ani), Nicoleta Vasiliteanu (23 de ani) si Nicoleta Cengher (22 de ani), aflate in vestiar, sa se mai poata salva.
Centrul de Studii despre Bere, Sanatate si Nutritie lanseaza o noua cercetare care evidentiaza efectele benefice ale consumului moderat de bere asupra organismului, de aceasta data fiind vizate simptomele asociate perioadei post - menopauza.
Gabriela Boerescu) Vara inseamna mare, apa, balaceala, piscine si spa-uri, dar totusi, baia in piscina are si efecte neplacute asupra pielii corpului si a tenului, asa ca este necesara cunoasterea a cateva trucuri despre protectia impotriva clorului din piscina.
Artista Nicoleta Voicu, trecuta prin COVID-19, lanseaza un avertisment: Nu luati tratamente ,,dupa ureche!"
Nicoleta Matei, cu numele de scena Nico, are grija de look-ul ei in permanenta. Cantareata este de doi ani si jumatate imaginea clubului Kangoo Welness Nico din Ploiesti. Pentru a avea un ten superb, Nico foloseste diferite creme pentru hidratarea, elasticitatea si fermitatea pielii.
La data de 07.03.2011, lucratori ai Sectiei 3 politie - Biroul Investigatii Criminale si Biroul Ordine Publica i-au prins in flagrant pe I. ... NICOLETA de 23 de ani si P. ... Mariana si B.
Nicoleta de 29 de ani, din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Mercedes avand o concentratie alcoolica de 0, 46 mg/l alcool in aerul expirat. ... Nicoleta a fost condusa la I.N.M.L.
Nadia Comaneci si Ilie Nastase. ... Fostul tenismen Ilie Nastase a mai candidat pentru acest partid, in 1996, la primaria Capitalei, cand a pierdut in fata lui Victor Ciorbea. ... Singura ei legatura cu viata politica este cea cu Adrian Nastase si sotia lui, care i-au fost nasi de cununie.
Ponta va sesiza Comisia de Integritate a PSD si va reclama abaterea diciplinara a presedintelui Senatului: ... Lucrarile plenului Senatului au fost insa suspendate, senatorii PDL parasind sala pentru a forta lipsa de cvorum si a impiedica poropunerea PSD de revocarea presedintelui acestei camere.
Vezi candidatii pentru Primaria Capitalei si cei pentru primariile de sector Optsprezece candidati se infrunta astazi pentru functia de primar general al municipiului Bucuresti.
Ieri, pesedistii timiseni l-au oprit pe liderul filialei, senatorul Ilie Sarbu, sa demisioneze din functia de vicepresedinte la nivel national. ... Doi fosti ministri ai partidului, Petre Lificiu si Alexandru Mironov, au parasit in aceasta saptamana PSD.
Reducerea la 5% a TVA-ului la alimente este tema pe care ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, o vrea pe ordinea de zi a urmatoarei intalniri a liderilor PSD si PD-L, care va avea loc pe 6 iulie.
Ilie Serbanescu: "2012 va fi un an mai prost decat 2011!" Anul 2012 va fi un an mai greu, din punct de vedere economic, decat 2011, afirma reputatul analist economic, Ilie Serbanescu, pentru Inpolitics. ... Cresterea economica va fi mai mica si, totodata, veniturile romanilor vor fi mai subtiri.
Motiunea simpla a PRM si PSD, legata de incapacitatea Guvernului de a finaliza ajutoarele pentru construirea caselor pentru sinistratii inundatiilor din acest an, a starnit dispute fizice intre doi reprezentanti ai Puterii si ai Opozitiei.
In acelasi timp, conducerea PSD va analiza "la sange" felul in care este afectata prin toate acestea imaginea partidului si va lua masurile ce se impun.
Camera Deputatilor a respins cererea de perchezitie a caselor lui Adrian Nastase dupa ce biroul permanent al Camerei a stabilit, cu 6 voturi pentru si 4 impotriva, ca cererea trimisa de ministrul Justitiei prin care se solicita incuviintarea efectuarii a doua perchezitii la Cornu si Bucuresti incalca un paragraf din Constitutia Romaniei.
Senatorii l-au validat ieri pe Ilie Sarbu in calitatea de secretar al Biroului Permanent, pe locul ramas liber dupa demisia lui Antonie Iorgovan.
Ilie Marin participa in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 10.00 - 18.00 la targul organizat in Piata Amzei.
google-analytics.com